2012

EGYESÜLETI RENDEZVÉNYEK 2012.-ben

A Vas Megyei Sclerosis Multiplex Egyesület 2012. évben, az alábbi időpontokban tartja előre tervezett rendezvényeit.

Időpont:

 

Helyszín:

 

2012. február      24.-én            péntek   16 óra

Humán Civil Ház klubhelyisége

Szombathely, Bem J. u. 9.

2012. április        27.-én            péntek   16 óra

_ „ _

 

2012. június        29.-én            péntek   16 óra

_ „ _

2012. augusztus  31.-én            péntek   16 óra

_ „ _

2012. október     26.-án            péntek   16 óra

_ „ _

2012. december  07.-én            péntek   16 óra

_ „ _

 

Közgyűlés és rehabilitációs vizsgálatok.

Február 24-én pénteken délután négy órakor a Humán Civil Házban tartja éves közgyűlését a Vas Megyei Sclerosis Multiplex Egyesület. A rendezvényen tanácsadással segít a betegeknek                    Dr. Kelemenné Szántai Anita a Magyar SM Betegekért Alapítvány elnöke. A rendezvényen lehetőség lesz csontsűrűség mérésre, és egyéb orvosi vizsgálatokra, majd a jóga a mindennapi életben címmel hangzik el előadás.

Jóga a nehéz mozgásúaknak is.

A Vas Megyei Sclerosis Multiplex Egyesület a februári rendezvényen résztvevők kérésére rendkívüli összejövetelt tart március 30-án pénteken délután négy órakor a Humán Civil Házban. A rendezvényen Szőke Hajnalka jógaoktató Az Etka jóga a gyakorlatban a sclerosis multiplex betegséggel együtt élőknek címmel tart előadást. A résztvevők az instruktor segítségével a jógát a gyakorlatban is kipróbálhatják.

Virágokkal az egészségért.

 A Vas Megyei Sclerosis Multiplex Egyesület április 27-én pénteken délután négy órakor tartja a rendezvényét a Humán Civil Házban, mely alkalommal, Bach virágokkal  egészségünk megőrzéséért címmel Tasnádiné Mold Ágnes fitoterapeuta tart előadást.

Regionális SM-Nap

Június 16.-án képviseltük egyesületünket Zalaegerszegen, a Keresztury Dezső ÁMK-Hangversenytermében megtartott Regionális SM-Nap rendezvényen.

Ezerarcú kór és a kineziológia

A Vas Megyei Sclerosis Multiplex Egyesület június 29.-én, pénteken délután 4 órai kezdettel tartotta rendezvényét a Humán Civil Házban. A rendezvényen Tóth Rita kineziológus Az ezerarcú kór és a kineziológia címmel tartott előadást.

2012. évi XVII. „Egészség-napok”- rendezvénysorozat.

Az „Egészséges időskor – Aktív időskor” címmel június 28.- 30.-ig megtartott XVII. Szombathelyi Egészség-Napok rendezvénysorozaton június 30-án vett részt egyesületünk az AGORA Savaria Moziban a rendezvénysorozat záró napján.

Pályázatról és az országos találkozóról.

A Vas Megyei Sclerosis Multiplex Egyesület augusztus 31-én, pénteken délután 4 órai kezdettel tartja a következő összejövetelét a Humán Civil Házban. A beszélgetés témája a tervezett TÁMOP-pályázat, és a szeptember 9-én Budapesten a Millenáreis Parkban megrendezendő Országos SM-napon való részvétel lesz.

Országos SM Nap Budapest

Részt vettünk szeptember 9-én Budapesten a Millenáris Parkban megtartott Országos SM Napon. Az országos betegszervezet a Magyar Újságírók Országos Szövetsége (MÚOSZ) szakmai partnerségével meghirdetett Segíts Mozdulni! elnevezésű médiapályázat díjait a rendezvényen adták át.

Az ország minden részéből, helyi, regionális és országos médiumoktól is érkeztek nevezések, 38 szerkesztőség 42 pályamunkát adott be. Díjat adtak át Tersztyánszky Krisztinának a Vas Népe című megyei napilapban megjelent riportjáért, aki a szakmai munkájával hozzájárult ahhoz, hogy minél többen megértsék és átérezzék azt, milyen kihívásokkal néznek szembe nap, mint nap az SM betegek, s mi segíthet életminőségük megőrzésében, fizikai és mentális állapotuk javulásában.

Elismerő Oklevél Tersztyánszky Krisztinának – PDF

Az egészségről az egyesületben    

Október 26-án délután 4 órai kezdettel tartjuk rendezvényünket a Humán Civil Házban, mely alkalommal Őszi gondok és megoldásaik az egészség szemszögéből címmel Mold Ágnes tartott előadást

Évzáró rendezvény 

December 7.-én délután négy órai kezdettel tartjuk évzáró rendezvényünket a Magyar Sclerosis Multiplexes Betegekért Alapítvány támogatásának segítségével a Humán Civil Házban, mely alkalommal ünnepi műsorral, a LUDWIG 2000 Hidegkonyhai Bt. által felszolgált hidegkonyhai készítményekkel és ajándékokkal köszöntjük tagjainkat.

Kategória: Események | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük